Çelik'ten Enhoş'a Övgü

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Partisinin Manavgat`ta düzenlediği bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Enhoş`a övgüler yağdırdı.

Gündem 19.10.2013 16:05:03 0
Çelik

Milliyetçi Hareket Partisi  Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Partisinin Manavgat`ta düzenlediği bayramlaşma töreninde  yaptığı konuşmada MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Raşit Enhoş`a övgüler yağdırdı. Çelik, Enhoş`un tecrübesi ve dürüstlüğü ile bu göreve layık içimizden birisidir dedi.

MHP Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik yaptığı konuşmada:" Bayramlar hepimizin en mutlu günü, birlik ve beraberliğimizin günüdür. Ben sözümü çok uzatmak istemeden hepinizin bayramını kutluyorum. Öncelikle Raşit Enhoş arkadaşımız Manavgat Belediye Başkan Adayımız. Kendisinin adaylığı Manavgat`ımıza, Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Raşit Enhoş bizim içimizden birisi. Birilerinin yaptığı gibi ithal bir aday değil. Manavgat`ta bir arkadaşımız aday olacaktı. Bu Raşit Enhoş`a kısmet oldu. Kendisi bu göreve en iyi şekilde layıktır. Tecrübeli, dürüst bir arkadaşımızdır. Onun için burada bize düşen bir şey var. Bizim rahmetli başbuğumuz liderimiz Alparslan Türkeş hep birlik ve beraberlikten bahsetti. Yine bizler birlik ve beraberlikten bahsettik. Bizim Türkiye`yi korumak, kollamak, Türkiye`ye sahip çıkmak gibi bir görevimiz var. Türkiye`ye sahip çıkabilmemiz için önce Manavgat`ımıza adayımıza  sahip çıkmamız lazım.

  • Küskünlük ve Kırgınlıkları bir kenara bırakalım

 

Raşit Enhoş Manavgat için gerçekten çok uygun ve seçimi alabilecek bir isimdir. Şimdi bize düşen bir görev var. Biliyorsunuz daha önce Manavgat bizimdi. Gayet`te güzel hizmetler yaptık. Burada hep birlikte kenetlenip yeniden Manavgat Belediyesini MHP iktidarı ile buluşturmalıyız. Raşit bey iki önemli  hizmetinden bahsetti. Birincisi mal varlığını açıklayarak sözleşme imzalayacak. Eğer seçimi kazanırsa da görev süresinin bitiminde mal varlığında bir dilim artış olmuşsa tüm mal varlığını Manavgat halkına dağıtacak. Bizde aynısını Antalya`da yapacağız. Ayrıca 5 yıl Manavgat`ta oturan 20-55 yaş arası işsizlere belediyeden olmamak kaydı ile kendi tarafından yaratılan iş sahalarından iş imkanı sağlayacak. Burada da bunu gerçekleştiremezse de yine kendi mal varlığı bitene kadar asgari ücretten geçimlerini sağlayacak ve buradan iflas etmiş bir şekilde gidecek. Bu noktadan sonra artık Manavgat halkının Enhoş`a tam destek vermesi gerekiyor. Küslükler ve kırgınlıklar bir kenara bırakılıp emaneti geri almalıyız." dedi.

  • Çelik Trafik sorununa dikkat çekti.

Çelik ayrıca hem Manavgat`ın hem de Antalya`nın kanayan yarasının Trafik sorunu olduğunu belirterek kendilerinin göreve gelmesi durumunda bu sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Çelik ayrıca görev geldikleri takdirde yeni bir ulaşım master planı yapacaklarını  daha önce ifade ettiğini ancak bazı kesimlerin yetkilerinin olmadığı yönünde açıklamada bulunduğunu  belirterek bal gibi yetkimiz var ve yapacağız. Antalya`dan Alanya`ya ışıksız kesintisiz  bir yol açacağız dedi. Çelik konuşmasının sonunda Enhoş ile birlikte Antalya ve Manavgat`ı uçak ile gökyüzünden8 inceleyip projeleri birlikte hazırlayacaklarının altını çizdi.

AHA Manavgat / Hakan Tankaya 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40